Garment Project udspringer af ønsket om at lave ordentlige casual sneakers, der kan bruges til det hele. Manden bag Garment Project, Kent Rau Madsen, havde med en baggrund hos Nike et ønske om at designe casual sneakers med både komfort og tekniske detaljer. I 2013 blev Garment Project en realitet, og senere samme år ramte de første Classic Lace asfalten. Classic Lace er sneakeren, der kickstartede det hele, og er i bund og grund en helt klassisk gummisko i skind, men med en komfort og ekstra detaljer, som man ikke ser andre steder.

Med Classic Lace ramte Garment Project et hul i markedet, og allerede i løbet af første sæson, havde Garment Project manifesteret sig på den danske sneaker scene. Classic Lace er blevet klassikeren, der er med hver sæson, og ud fra den er Garment Project kollektionen stille og roligt blevet udviklet og udbygget år efter år. I dag hedder modellen ikke Classic Lace, men Type. Der er kommet mange flere styles til i løbet af årene. Fælles for dem alle er, at de er lavet i det blødeste skind, produceret i Portugal og så er der i høj grad fokus på komfort og tekniske detaljer.

Siden 2020 har Garment Project været et full concept brand, som består af alt fra sneakers, støvler og sko til tøj, tasker og diverse accessories - til mænd såvel som kvinder.

Sæson efter sæson er det forkromede mål, at lave et endnu bedre produkt. Hver Garment Project style skal blive bedre. Der bliver konstant arbejdet på at levere et endnu skarpere produkt. Bedre såler, mere komfort, bedre materialer, flere tekniske detaljer og ikke mindst designet. Garment Project er i konstant fornyelse og udvikling, og det handler om at levere et bedre produkt sæson efter sæson.

Garment Project vil hele tiden blive bedre og vise, at sneakers ikke kun handler om det rigtige udtryk - men i høj grad også om de tekniske detaljer, komfort og kvalitet. Det hele skal spille sammen, hvad end der er tale om footwear, tøj eller accessories.

Garment Project Shoes